Selecteer een pagina

BRUZZ

Voor het Brusselse multimediale stadsplatform BRUZZ vertellen wij audiovisuele verhalen over, van en met mensen.
Meer dan 11 reeksen ondertussen, goed voor meer dan 110 afleveringen. Veel kijkplezier.

THUIS IN TAAL

Meer dan 180 nationaliteiten, meer dan 100 talen. In Brussel vind je de hele wereld terug. Dankzij het Huis van het Nederlands Brussel ontmoeten we elke week Brusselaars uit alle windstreken.

OPEN KAART

Mensen kunnen ontzettend veel van elkaar leren. Jong en oud delen elkaars leefwereld via eenvoudige vragen.

BUSKERS

BRUZZ duikt de stad in voor een portret van de meest opvallende straatartiesten. Buskers die met hart en ziel de voorbijgangers meeslepen in hun eigenzinnige wereld.

In deze reeks gaat BRUZZ op bezoek bij Brusselaars met een ‘room with a view’. Geniet mee van de mooiste of speciaalste zichten op Brussel. En ontdek de verhalen van de mensen die er wonen.

STADS
GEZICHT

DE FIETS

Elke week vragen we aan een toevallige voorbijganger om ons met de fiets naar hun favoriete plekje te brengen. 

Heb je ook al eens hard willen roepen op straat zodat iedereen je kan horen? Dit is je kans. BRUZZ gaat op stap met een megafoon in de stad. Jouw mening, gevoelens of levensmotto gaan niet langer onopgemerkt voorbij.  

DE
MEGAFOON

DE RIT

In ‘De Rit’ neemt BRUZZ de bus. Elke week springen we op een andere buslijn in Brussel en gaan op zoek naar de verhalen van de reizigers. Even uit dat isolement, alle smartphones aan de kant, en tijd om je verhaal te doen.

In deze nieuwe reeks gaat BRUZZ stadsgeluiden achterna. Een auto, een hond, een deurbel, een wijnglas… geluiden die we elke dag in de stad horen. BRUZZ gaat op zoek naar het verhaal achter die geluiden.

BRUSSST

MAG IK MEE

Yellow Fruit maakt komaf met de anonimiteit in de stad. Aan willekeurige voorbijgangers vraagt hij: “Wat gaat u vandaag doen, en mag ik mee”? 

HET BORD

Wat is jouw grootste droom? In ‘Het Bord’ geeft Brussel elke week antwoord op grote vragen, met krijtjes.

DE LIFT

‘De Lift’ is een nieuwe televisiereeks voor BRUZZ. Zes weken lang volgen we mensen in de lift aan het Poelaertplein in Brussel. Eén vraag, één antwoord: een sfeervol programma waarin we enkele seconden meereizen in Brusselse levens.

WIL U ONS LEREN KENNEN?
GEEF EEN SEINTJE!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.